Administrativ enhetschef till Folkhälsans daghem i Kouvola

Ansök här

Folkhälsans daghem i Kouvola söker en

administrativ enhetschef.

Vill du vara med och utveckla ledarskapet inom småbarnspedagogiken på Folkhälsan? Vi söker en ledare med behörighet som lärare inom småbarnspedagogik, till enhetschef för våra två daghem i Kouvola för tillsvidare anställning. Du har möjlighet att börja arbetet så snabbt som möjligt men senast 2.8.2021. Introduktion i arbetet enligt överenskommelse före arbetet påbörjas. 

Vi har två daghem i Kouvola: Folkhälsan Lekis med 25 platser som är beläget i Kuusankoski-området och Folkhälsan Villekulla med 84 platser som finns i Valkeala-området. Du är förman för ca 18 pedagoger. Lekis är en svenskspråkig enhet som är beläget i en gammal vacker byggnad i jugendstil. Lekis är ett litet, hemtrevligt och tryggt daghem. Naturen är viktig för oss och vi vill stärka barnens välmående genom olika naturupplevelser. På Villekulla satsar vi på att få fram barnens naturliga nyfikenhet för svenska språket, vi är ett språkberikande daghem. Svenska språket utforskas på ett aktivt sätt med hjälp av lek, sång, ramsor, roller, motion och spel. Vi har nya ljuvliga utrymmen som togs i bruk 1.8.2020. Vi har naturen runt om oss och en fin gård med en kåta som lockar till utomhusaktiviteter. 

Båda daghem är servicesedelproducenter för Kouvola stad. 

Är du den som vill jobba i en miljö med kunniga pedagoger och ha möjlighet att utveckla inlärningsmiljön i våra daghem i Kouvola?

Som enhetschef för daghemmen får du bygga upp din arbetsbild enligt behovet i enheterna. Du har en vice i båda daghemmen som hjälper dig i dina uppgifter samt kolleger från andra Folkhälsans daghem som du träffar regelbundet. Vi arbetar också tillsammans med den pedagogiskt ansvariga från Folkhälsans Förbund med kvalitativa frågor, bl.a. med vår handbok för hälsofrämjande daghem.

Vi erbjuder dig:

  • en härlig arbetsgemenskap
  • regelbundna träffar med andra enhetschefer
  • möjlighet att vara delaktig i utvecklandet av verksamheten
  • en fungerande företagshälsovård i Pihlajalinna
  • må bra-verksamhet (en frukt per dag samt möjlighet till ePassi)
  • lön enligt kollektivavtalet för privata socialservicebranschen med möjlighet till personliga tillägg för kompetens och ett utvecklingsinriktat personligt engagemang
  • ledarskapsutbildning tillsammans med alla våra ledare
  • små "jag tackar dig för din arbetsinsats" gåvor. 
  • möjlighet till minst tre utbildningsdagar/år på svenska. Utbildning utgående från egna behov och utvecklingsområden.

Den som väljs till arbetet bör uppvisa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i  straffregisterlagen.

För närmare uppgifter, kontakta chefen för småbarnspedagogik Lena Wallin-Oinonen, tfn 044 788 5976 eller e-post lena.wallin-oinonen@folkhalsan.fi.

Du kan läsa mera om Villekulla och Lekis här:
https://www.folkhalsan.fi/barn/foraldrar/daghem/folkhalsans-daghem-villekulla/
https://www.folkhalsan.fi/barn/foraldrar/daghem/folkhalsans-daghem-lekis/

Använd det elektroniska ansökningsformuläret när du skickar in din ansökan med CV. Ansök senast 6.12.2020. Intervjuerna är planerade att hållas via Teams 8.12 och 11.12.

Arbetsvillkor: Heltid
Publicerad: 10.11.2020
Ansök senast: 06.12.2020 23.59
Plats: Övrigt,
Ansök här