Darin odottaa innostuneena vierailua Pohjanmaalle - Folkhälsan
21 huhtikuuta 2017

Darin odottaa innostuneena vierailua Pohjanmaalle

-Se on huippuhauskaa! Olen käynyt Vaasassa, ja tiedän, että moni suomalainen katselee Ruotsin televisiota ja tuntee musiikkiani, sanoo Darin. Hän esiintyy Norrvallan kesäfestivaaleilla Vöyrillä 7.7.

Darin tuli tunnetuksi Ruotsin Idol-kilpailusta vuonna 2004. Hän ei ole valloittanut ainoastaan ruotsalaisten sydämet vaan on tunnettu myös suomenruotsalaisten keskuudessa.

Darin teki yllätyskeikan jazzklubi Storyvillessä Helsingissä torstai-iltana. Hänen vierailunsa Helsinkiin liittyy uuden Ja må du leva -singlen julkistamiseen. Kappale on ensimmäinen maistiainen hänen tulevalta albumiltaan.

Esiintymisen jälkeen Folkhälsan-lehden toimittaja tiedusteli Darinilta hänen ruokavaliotaan sekä liikunta- ja unitottumuksiaan, koska työ pop-artistina voi olla melko stressaavaa ja vaativaa.

-Kiertueen aikana yritän nukkua kahdeksan tunnin yöunet ja pitää huolta äänestäni, enkä juhli liikaa. Lisäksi yritän löytää hieman aikaa myös liikunnalle, esimerkiksi lenkkeilyyn tai kuntosalilla käymiseen, sanoo Darin.

Darin lenkkeilee mielellään lähellä Tukholman kotiaan sijaitsevalla puistoalueella.
-Mutta en ole mikään metsämörri, ehkä ennemminkin joku suurkaupunkimörri, hän nauraa.

Muita esiintyjiä

Norrvallan kesäfestivaalien muita esiintyjiä ovat Aarne Alligaattori ja Josefine Sirén. Kesäfestivaaleilla on myös muita aktiviteetteja kuten pomppulinna ja peräkonttikirppis. Elsan keittiö tarjoilee buffétin aitoon amerikkalaiseen tyyliin. Ilta jatkuu aikuisten Norrvalla goes rockabilly –tapahtumalla, jossa esiintyy muiden muassa huumoriyhtye KAJ salanimellä Vörjeans.

Teksti: Hanna Rundell
Kuva: Jean Forsman