Melonta

Vuokraa kanootti tai kajakki

Solvallassa voit vuokrata kanootin tai kajakin ja meloa Nuuksion Pitkäjärvellä.

Varaukset etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse 09-867 8430
Sähköpostiosoite sivun alaosassa.
Vuokraus on avoinna varaustilanteen mukaan.

Varusteet

Vuokraamme sekä kanootteja että kajakkeja. Kanootit ovat kahdelle henkilölle ja kajakit yhdelle henkilölle. Meillä on myös yksi kolmen henkilön kanootti, joka sopii esim. perheille.
Vuokraukseen kuuluu kelluntaliivi ja mela.

Huom. Meillä ei ole lainattavana kuivapusseja, ottakaa tarpeen mukaan oma – tavallinen muovipussi toimii hyvin.

 

 

Hinnasto

10 €/h
25 €/3 h


Järjestämme myös ohjattua melontaa! Kysy lisää sähköpostitse, osoite alhaalla.

Lue lisää

Asiakas meloo aina omalla vastuullaan. Toivomme, että kaikki käyttävät kelluntaliiviä meloessaan. Pysy rannan lähellä, jos tunnet olosi epävarmaksi tai olet aloittelija.

Suosittelemme kanoottia, ellei sinulla ole aiempaa melontakokemusta.

Jos sinulla ei ole kokemusta kajakin melomisesta, suosittelemme käymään Melonnan perusteet -kurssin (lisätietoja alempana).

Alle 16-vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana melonnassa. Alle 16-vuotiaat lapset saavat meloa kajakilla, jos heillä on aikaisempaa kokemusta tai jos vanhemmat antavat luvan.

Lapsi voi olla mukana kanootissa aikuisen kanssa. Pienten lasten tulee aina käyttää pelastusliivejä. Meillä on pelastusliivejä lainata, mutta suosittelemme oman käyttöä, jos sellainen löytyy. Ilmoittakaa varauksen yhteydessä, mikäli teillä on lapsia mukana.

Pyydämme asiakasryhmiä pitämään etäisyyttä toisistaan. Vuokraamolta löytyy käsidesiä. Asiakkaan tulee desinfioida mela käytön jälkeen. Lisätietoja saa vuokraamolla.

Yhteystiedot