Toughest

Folkhälsan järjestää Suomen ensimmäisen Toughest-kilpailun

Esteratakilpailu Toughest saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa! Tervetuloa Norrvallaan Vöyriin, jossa harvinaislaatuinen rata mutkittelee metsän, veden ja vaihtelevan maaston läpi.

Toughest-verkkosivustolle

Elokuussa todella hauska ja monipuolinen haaste odottaa sinua Norrvallassa. Euroopan parhaaksi esteratakilpailuksi kolme perättäistä kertaa valittu Toughest saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa 17.–19. elokuuta. Norrvallassa kisataan metsässä, vedessä (lyhyt etappi) ja vaihtelevassa maastossa.

Toughest Main Race, 18. elokuuta klo 10.00–13.00
Rata on 8 km pitkä, esteitä on 40. Ajanotto, sakkokierrokset.

Toughest Fun Run, 18. elokuuta klo 13.00–15.00
Tuntuuko Toughest-kisa liian jännittävältä? Silloin uusi konseptimme Toughest Fun Run on sinulle ja ystävillesi. Ei ajanottoa, ei sakkokierroksia – ja voitte vapaasti valita, kokeiletteko vai ohitatteko esteitä. Rata on 8 km pitkä, esteitä on 40.

Toughest Family, 19. elokuuta
Koko perheen kilpailu, jossa yhdessä saatte kokeilla esteiden selvittämistä. Rata on noin 2 kilometriä pitkä. Esteitä on noin 20 kappaletta ja ne sopivat niin isoille kuin pienillekin. Ei ajanottoa – tämä on vain hauska haaste joka luo yhteishenkeä perheiden, järjestöjen tai luokkien kesken.