Solvalla Swimrun

Solvalla Swimrun järjestetään nyt viidettä kertaa 22.9.2018 Nuuksion kansallispuiston mahtavissa ja erittäin vaativissa maisemmissa. Painotamme joukkuehenkeä, luontoa ja mahtavia elämyksiä, joten matka taitetaan pareittain juosten yhdessä järvien välissä ja yhdessä uiden järvien ylitse. Valitse sinulle sopiva matka, tartu kaveria kädestä ja ilmoittautukaa yhdessä mukaan joko miesten, naisten tai mixed sarjaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu

ÖtillÖ merit race

Solvalla Swimrun ÖtillÖ Merit Race 2018 on virallinen ÖtillÖ Merit Race kaudella 2019. Osallistumalla tähän kilpailuun joukkueet keräävät pisteitä kohti ÖtillÖ Maailman mestaruussarjaa. Matka on pituudeltaan 38,8 km, josta 5,8 km on uintia. Tämä matka on yhdistelmä Sprint ja Endurance matkoista, eli matkan aikana löytyy sekä haasteellisia juoksuosuuksia että raskaita nousuja.

Endurance

Solvalla Swimrun Endurance on 25 km, josta 3,5 km on uintia. Endurance matkan juoksuosuudet eivät ole ihan yhtä teknisesti vaativa kuin Sprint matkan juoksuosuudet, mutta matkan varrelta löytyy monta muuta haastetta!

 

Sprint

Solvalla Swimrun Sprint matka on mahtava kokemus sinulle, jotka haluat kokeilla lajia ja nauttia swimrun kokemuksesta. Matka on kokonaisuudeltaan 15 km, josta 2,5 km on uintia. Juoksu osuudet ovat suhteellisen vaativa, joten suosittelemme että pysyt valppaana matkan aikana!

Ota yhteyttä