Puheterapiaa Kokkolassa

Puheterapian avulla voit harjoittaa ja vahvistaa kommunikaatiotaitojasi monin tavoin.

Aika: Arkisin klo 8.00−16.00
Paikka: Emeliehemmet
Osoite: Sairaalakatu 11, 67100 Kokkola
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Åsa Lindroos-Lönnbäck
Puhelin: 044 066 5649

Hinnat

Meille voit tulla joko palvelusetelillä tai Kelan, Vaasan keskussairaalan, Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän, Pietarsaaren sosiaali- ja terveystoimen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Puheterapia voi olla tarpeen monista eri syistä. Vaikeuksia voi olla tiettyjen äänteiden, äänen tai nielemisen kanssa tai saattaa olla hankala tietää, miten kieltä käytetään sosiaalisissa tilanteissa. Vaikeuksien taustalla voi joskus olla myös autismi, jokin kielen häiriö, kehityshäiriö tai synnynnäinen oireyhtymä.

Puheterapiassa harjoitellaan esimerkiksi suun motoriikkaa, äänen käyttöä ja kykyä ottaa vastaan ja antaa tietoa. Voimme myös kokeilla erilaisia vaihtoehtoisia viestintämenetelmiä kuten kuvia, tukiviittomia tai puhelaitteita.

Voit tulla puheterapiaan joko meidän tiloihimme Östanlidiin (Pietarsaaressa) tai me tulemme kotiisi tai kouluusi.

Toiminta-alueemme pohjoisin kunta on Kokkola ja eteläisin on Vöyri. Ota yhteyttä mikäli haluat tietää lisää puheterapiapalveluistamme!

Ota yhteyttä

  • Åsa Lindroos-Lönnbäck

   Yksikön johtaja, Pietarsaari ja Vaasa

  • puh:
   044 066 5649

  • Yksiköstä vastaavana työntekijänä minun tehtäväni on varmistaa, että asiakkaat saavat meillä parasta mahdollista kuntoutusta. Tarjoamme Östanlidissa korkeatasoista kuntoutusta ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja haluamme kaikin tavoin varmistaa, että asiakkailla on asiat hyvin ja he viihtyvät meillä. On äärimmäisen arvokasta päästä jakamaan asiakkaiden ja terapeuttien ilon hetkiä. Tätä arvostan arjen työssä todella paljon. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja keskustelemme asioista ja niiden mahdollisista ratkaisuista paljon yhdessä. Johtaessani toimintaa pyrin näkemään asioiden myönteiset puolet ja helpottamaan kollegoiden työtä parhaani mukaan. Työskentelin ennen toimintarajoitteisten lasten ja nuorten parissa, mutta nykyisin keskityn hallinnollisiin ja organisaatioon liittyviin tehtäviin. Pidän myös tästä työstä. Annan mielelläni lisätietoa toiminnastamme.

   Näytä lisää
  • Ota yhteyttä