Perhekahvila

Kohtaamispaikka lasten kanssa kotona oleville

Folkhälsanin perhekahvilaan voit tulla juttelemaan ja seurustelemaan samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa tai aivan yksinkertaisesti saamaan vaihtelua arkeen lasten leikkiessä tai osallistuessa johonkin toimintaan.

Arjen kohtaamispaikka

Perhekahvila on yleisnimitys äitikahviloille, vanhempainkahviloille, äiti–lapsi-kahviloille ja avoimille päiväkodeille. Kun sinusta tulee äiti tai isä, huomaat ehkä että uuden elämäntilanteen onneen ja ilon sekaan mahtuu joskus epävarmuutta ja haasteita tai vain yksinkertaisesti uusia tilanteita. Näitä asioita voi olla hyvä miettiä toisten aikuisten kanssa, tai vain lähteä tuulettumaan ja tapaamaan uusia ihmisiä. Sellaista arjen kohtauspaikkaa tarjoamme juuri sinulle.

Perhekahvilat

Jos et löydä perhekahvilaa tästä, kokeile ruotsinkielisen sivun kautta.

Usein kysyttyä

Toiminta on ilmaista, mutta joissain perhekahviloissa on pieni kahvimaksu. Perhekahviloissa on aina pieni välipala, mutta vanhemmat ottavat usein lapsille mukaan lounaan.

Tärkeää

Sinun ei tarvitse ilmoittautua perhekahvilaan. Voit tulla mukaan milloin tahansa, vaikka jo raskauden aikana. Perhekahvilat ovat kaikki vähän erilaisia: joissakin kahviloissa askarrellaan, kun taas toisissa liikutaan tai kokataan.

Lähes kaikilla perhekahviloilla on omat Facebooksivunsa, ja niitä kannattaa seurata jos haluaa tuoreimman infon. Ota yhteyttä suoraan perhekahvilan ohjaajaan jos haluat lisätietoa.

.

Yhteystiedot