Päiväkoti Björnen

Olemme 30 lapsen ja 6 pedagogin joukko, ja lisäksi meillä on avustaja, joka antaa lisäarvoa rinnakkaiselollemme. Tarjoamme yksityistä päivähoitoa, esikoulu- ja iltapäiväkerhotoimintaa.

Folkhälsanin päiväkoti Björnen

Aika: Arkisin klo 7.00–17.00
Paikka: Runhälla
Osoite: Medvastintie 6, Kirkkonummi
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd
Yhteyshenkilö: Fanny Lahtinen
Puhelin: 044 757 8848

Hinta

Hinta koostuu Kelan yksityisen hoidon tuesta, kuntalisästä ja vanhempien osuudesta. Tällä hetkellä enimmäishoitomaksu on 335 euroa/lapsi kokopäivähoidosta/kk

 Haluamme antaa lapselle mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämään. Jokaisella lapsella on omahoitaja, jolla on aktiivisempi kontakti vanhempiin. Omahoitaja tekee kotikäynnin, ennen kuin lapsi aloittaa päiväkodissa. Jotta lapsi saisi hyviä kokemuksia kaikissa elämänsä vaiheissa, haluamme ennen kaikkea kehittää hänen itseluottamustaan. Lapsen kohtaaminen on valttikorttimme tukiessamme ja vahvistaessamme hänen kehitystään.

Lasten osallistuminen toimintaan on meille tärkeää. Lapset voivat osallistua aihepiirien valintaan, vaikuttaa välipaloihin, leikkeihin, sääntöihin, jumppiin jne. Järjestämme yhteisiä liikuntapäiviä kerran lukukaudessa vanhempien kanssa ja vietämme juhlapyhiä hauskan ohjelman ja juhlien merkeissä. Toimintamme keskittyy paljolti ruotsin kieleen satujen, riimien ja lorujen, laulujen ja näytelmien kautta.

Luonto on aina läsnä päiväkodissa. Ulkoilemme vähintään 2 tuntia päivässä ja käymme metsässä viikoittain pieninä ryhminä. Toisena päämääränämme on hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia mahdollisimman monipuolisesti. Opetustabletteja käytetään mm. tiedon etsintään, saduttamiseen, elokuvapätkien tekoon, pedagogisiin sovelluksiin ja dokumentointiin.

 

Björnen on terveyttä edistävä päiväkoti. Keskitymme liikkeeseen ja liikkumiseen ja niiden vastapainoksi palautumiseen. Meillä on terveellinen ja “puhdas” ruoka, joka tulee suoraan Karubyn koulun keittiöstä. Valmistamme välipalan itse, ja se koostuu mm. hedelmistä, vihanneksista, vastaleivotusta /tummasta leivästä. Terveyttä edistävän päiväkotimme arvoja ovat aina kunnioitus, ihmisten väliset suhteet, kannustus, turvallisuus ja osallistuminen. Ne kuuluvat kaikkeen päiväkotitoimintaamme.

Toimimme Kirkkonummella Skärgårds Ungdomsföreningin tiloissa Runhällassa, kodikkaassa vanhassa talossa ihanassa ympäristössä. Tule käymään meillä!

Ota yhteyttä

  • Fanny Lahtinen

   Päiväkoti Björnen

  • puh:
   044 757 8848

  • Ota yhteyttä