Folkhälsanin iltapäiväkerho päiväkoti Björnenissä

Iltapäiväkerho tarjoaa lapsille ohjattua vapaa-ajantoimintaa koulupäivän täydennykseksi. Iltapäiväkerhon toiminta on monimuotoista. Kerhossa voi puuhata erilaisia asioita niin sisätiloissa kuin ulkona.

Ota yhteyttä

Aika: Arkisin klo 12.00–17.00
Paikka: Runhälla
Osoite: Medvastintie 6, Kirkkonummi 02420
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Eftis
Puhelin: 044 722 4568

Hinta

100 euroa kuukaudessa, mikäli lapsi osallistuu kerhoon 3 päivänä viikossa.
155 euroa kuukaudessa, mikäli lapsi osallistuu kerhoon 4–5 päivänä viikossa.

Olemme terveyttä edistävä iltapäiväkerho. Keskitymme liikkeeseen ja liikkumiseen ja niiden vastapainoksi palautumiseen. Valmistamme välipalan itse, ja se koostuu mm. hedelmistä, vihanneksista, vastaleivotusta /tummasta leivästä. Terveyttä edistävän päiväkotimme arvoja ovat aina kunnioitus, ihmisten väliset suhteet, kannustus, turvallisuus ja osallistuminen. Ne kuuluvat kaikkeen päiväkotitoimintaamme.

Toimintamme muotoutuu lasten tarpeiden, heidän kehitystasonsa ja toiveidensa mukaan. Meille on tärkeää, että lapset saavat vaikuttaa itse iltapäivänsä kulkuun. Toimimme terveyttä edistävän periaatteen mukaisesti. Juuri nyt terveyttä edistävä teemamme on liike ja liikunta. Lähestymme liikkeen ja liikunnan teemaa eri suunnista, muun muassa tasa-arvo- ja sukupuolinäkökohdat huomioon ottaen. Painotamme toiminnassamme myös ruoan sekä levon ja rentoutuksen merkitystä. Ulkoilemme mahdollisimman paljon, ja usein nautimme myös välipalan ulkona, mikä onkin lasten mieleen. Käymme usein metsässä ja rannalla. Meillä on lupa käyttää suurta voimistelusalia, ja se on ahkerassa käytössä eri tavoin.

Koska olemme samassa rakennuksessa kuin päiväkoti, olemme tiiviissä yhteistyössä sen ohjaajien ja erityisesti esikoulun kanssa.

Lisätietoa

Yhteystiedot