Pääkaupunkiseudun henkilöstöpooli

Ansök här

Haemme sijaisia!

Pääkaupunkiseudun henkilöstöpooli välittää sijaisia Folkhälsan Välfärd Ab:n toimintayksikköihin, jotka tarjoavat lasten päivähoitoa, iltapäiväkerhotoimintaa, vanhustenhuoltoa sekä vammaishuoltoa.

Sijaisena saat kattavan kuvan Folkhälsanin terveyttä edistävästä palvelutuotannosta. Työ on monipuolista ja kerrytät hoitokokemusta ja hoivakokemusta monilta eri sektoreilta.

Sijaisuuksia on monenlaisia: vakituisille työntekijöille tarvitaan sijaisia määräajaksi tai määrittelemättömäksi ajaksi esim. virkavapaan, sairausloman, lomien yms. takia. Sijaisuuksien kesto voi näin ollen vaihdella muutamasta tunnista muutamaan päivään tai viikkoon.

Folkhälsan tarjoaa myös mahdollisuuksien mukaan harjoittelupaikkoja sekä kesätyötä opiskelijoille. Folkhälsan on savuton työpaikka. 

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja jos työpaikkasi on ikäihmisten ryhmäkodissa, kotipalvelussa tai Nystugan-, Pointen- tai Juniorhemmet-yksiköissä.

Alaikäisten kanssa työskentelevät on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom tarkoittama rikosrekisteriote.

Otathan rohkeasti yhteyttä jos haluat tietää lisää keikkatyöstä! Lisätietoja antaa Lena tai Mikaela, puh. 050 541 7730 tai personalpool@folkhalsan.fi

Ilmoita kiinnostuksesi täyttämällä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!

Työehdot: Kokoaikainen, Osa-aikainen, Tilapäinen
Julkaistu: 21.10.2022
Viimeinen hakupäivä: 01.01.0001 00.00
Paikka: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Esbo, Grankulla, Helsingfors, Kervo, Kyrkslätt, Träskända, Vanda
Ansök här