Hoitajia vanhusten ryhmäkotiin Kokkolaan

Ansök här

Tervetuloa Folkhälsanille! Olemme perheystävällinen työpaikka ja terveyttä edistävä organisaatio, jonka juuret ulottuvat pitkälle historiaan. Juuri nyt meillä on vapaita hoitoalan työpaikkoja Kokkolassa. Työkielemme on ruotsi, mutta sinun ei tarvitse osata kieltä hyvin alusta lähtien, ruotsia voi oppia pikkuhiljaa työn kautta. 

Folkhälsan Välfärd Ab rekrytoi

hoitajia

vanhusten ryhmäkotiin Kokkolaan. Etsimällämme henkilöllä on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus: olet lähihoitaja, hoiva-avustaja, sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi tai sinulla on muu vastaava koulutus tai olet alan opiskelija. Olemme erittäin joustava työnantaja. Meillä voit tehdä pelkkiä yö- tai päivävuoroja, tai yhdistellä päivä- ja yövuoroja, koko- tai osa-aikaisesti. Teemme parhaamme suunnitellaksemme työvuorot niin, että ne sopivat sekä sinulle että meille. Olet meille tärkeä.

Vakituisessa työsuhteessa oleva työntekijä saa meillä:

  • mahdollisuuden työskennellä 101 vuoden ikäisessä terveyttä edistävässä järjestössä
  • tilaisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen
  • toimivan työterveyshuollon
  • yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan mahdollisine henkilökohtaisine lisineen
  • pieniä lahjoja kiitoksena työpanoksestasi sekä koulutuspäiviä
  • hedelmiä, kahvia ja teetä

Osoitteesta www.folkhalsan.fi/fi/tyopaikat voit lukea lisää meistä työnantajana sekä nähdä avoimet työpaikkamme.

Edellytämme, että työntekijöillä on koko työsuhteen ajan voimassa oleva tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja. Folkhälsan on savuton työpaikka.

Haluatko tietää enemmän meistä, meidän arvoista ja toiminnastamme? Ota rohkeasti yhteyttä meidän yksikönvastaavaan Hannaan, puh. 044 488 3003 tai s-posti hanna.edstrom@folkhalsan.fi.

Työehdot: Kokoaikainen, Osa-aikainen
Julkaistu: 06.09.2022
Viimeinen hakupäivä: 01.01.0001 00.00
Ansök här