Paraisten ryhmäkodit Hemviken ja Havsviken

Paraisten Folkhälsan-talossa on kaksi kotia, tehostettuja palveluasuntoja, sinulle, joka tarvitset hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Yhden huoneista olemme varanneet lyhytaikaisasumiseen.

Ota yhteyttä

Ett rött Folkhälsanhus i sten med inglasade balkonger.
Paikka: Paraisten Folkhälsan-talo
Osoite: Munkvikintie 31, 21600 Parainen
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Yhteyshenkilö: Gunilla Fröberg
Puhelin: 044 788 6312

Meillä asut omassa huoneessa, jossa on oma kylpyhuone ja wc. Sisustat huoneen omilla huonekaluillasi, jolloin saat siitä oman makusi mukaisen. Huoneessa on valmiina vaatekaappi ja moottoroitu sänky.

Sinulla on myös käytettävissäsi yhteinen keittiö, ruokasali ja olohuone, joissa voit oleilla niin paljon kuin haluat. Ruoka valmistetaan Folkhälsan-talon omassa keittiössä mutta tarjoilu ja ruokailu tapahtuvat yhdessä. Voit myös halutessasi aterioida omassa huoneessasi. Muutto meille voi tuoda sinulle uusia tuttavuuksia ja ystäviä mutta myös vanhat ystäväsi voivat edelleen käydä luonasi niin usein kuin haluat.

Perhe ja omaiset ovat tietysti luonnollinen osa elämääsi myös täällä, ja heillä on mahdollisuus yöpyä luonamme.

Meillä on iloinen ja osaava henkilöstö, joka on täällä sinua varten luomassa turvaa elämäsi loppuun saakka. Olemme kiinnostuneita sinusta ja toivomuksistasi sen suhteen, miten saisimme arkipäivästäsi mahdollisimman mielekkään.

Folkhälsan-talossa on terapia-allas, jota käytämme viikoittain ohjatussa vesijumpassa, johon jokainen osallistuu omien taitojensa ja kykynsä mukaan. Tämän ja paljon muuta voit kokea täällä kanssamme, kun olet päättänyt tulla asumaan luoksemme. Tervetuloa!

Tärkeää tietoa

Yhteystiedot