Betsy-koti

Tarjoamme asunnon sinulle, joka tarvitset turvallista ja lempeää hoitoa vuorokauden ympäri.

Aika: Vierailuaika päivittäin klo 09.00–19.00
Paikka: Östanlid
Osoite: Itärannantie 32, 68660 Pietarsaari
Järjestäjä: Folkhälsan Välfärd Ab
Puhelin: 044 488 3071

Hinnat

Folkhälsan Välfärd tekee vuokrasopimuksen kaikkien asukkaiden kanssa. Asukas maksaa vuokraa ja maksun perushyödykkeistä ja lääkärin hoidosta. Pietarsaaren sosiaali- ja terveysvirasto laskuttaa kuukausittain sopimuksen mukaisen palvelu- ja ateriamaksun. Asukas vastaa itse lääkekuluistaan. Kelalta voi anoa vuokra- ja hoitotukea.

Betsy-kodissa on tilat 16 asukkaalle, joilla kaikilla on diagnosoitu muistisairaus. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on suihku ja wc. Käytössä on suuri olohuone ja yhteinen keittiö, jossa oleskelemme usein yhdessä. Tarjoamme asukkaille myös mahdollisuuden yksityiselämään ja yksityisyyteen.

Tarjoamme hyvää, kokonaisvaltaista hoitoa kaikkina vuorokauden aikoina. Hoidon lähtökohtana on asukkaan henkilökohtainen hoidon tarve, persoonallisuus ja elämänkokemus. Hyvän kokonaisvaltaisen hoidon tärkeitä arvoja ovat muun muassa kokonaisnäkemys, yksilökeskeisyys, yksityisyyden kunnioittaminen, itsemääräämisoikeus, turvallinen kohtaaminen, kuntouttava työtapa ja terveyttä edistävä työ.

Lisätietoa

Yhteystiedot