Tidningen Folkhälsan

Tidningen Folkhälsan är Folkhälsans medlemstidning och utkommer med sex nummer per år. Våra 19 000 medlemmar i våra hundra Folkhälsanförening får tidningen gratis.

Tidningen Folkhälsan röda tråd är hälsa och välmående ur ett brett perspektiv. I tidningen presenterar vi nytt material, nya forskningsrön och nya medarbetare inom folkhälsorörelsen och informerar om olika evenemang inom social- och hälsovården samt utbildningen.

Vi vill lyfta fram aktuella folkhälsofrågor i Finland och Europa och bjuder på kortare artiklar och djupare reportage. Tidningen vill vara en kommunikationskanal mellan olika aktörer inom folkhälsoarbetet i Finland: lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

I tidningen lyfter vi också fram det arbete våra hundra lokalföreningar runtom i Svenskfinland gör. Många reportage och artiklar som publiceras i tidningen finns också här på vår webbplats, bland annat som utvalda artiklar.

Redaktionen

Vi som gör tidningen är journalister och grafiker vid Folkhälsans kommunikationsenhet. De ämnen som tas upp i tidningen ska inte uppfattas som officiella ställningstaganden från Folkhälsans sida. Där så är fallet framgår av sammanhanget.

Kontakta oss gärna om du har tips och idéer på artiklar och reportage du vill läsa om!

Tidningen Folkhälsan ges ut av Folkhälsans Förbund rf och innehållet får fritt kopieras och distribueras med angivande av källan.

Prenumerera

Alla våra cirka 19 000 medlemmar får hem tidningen som medlemsförmån. Vill du ha tidningen behöver du bli medlem i valfri förening. Läs mer om att vara medlem i Folkhälsan.

Ge oss ris och ros

Vi vill hela tiden göra tidningen Folkhälsan mer läsvärd på alla sätt. Därför är din återkoppling guld värd för oss. Du kan kontakta oss många olika vägar, till exempel via e-post till Contact, vår Facebooksida, via Twitter, genom att skriva en kommentar här nedan eller fylla i blanketten som finns i slutet av varje nummer av tidningen.

  

Tipsa oss om vad du vill läsa i tidningen Folkhälsan eller ge oss respons!

0 kommentarer på sidan "Tidningen Folkhälsan"

Skriv en kommentar direkt på sidan
Skriv en kommentar direkt på sidan