Esbo - Folkhälsanhuset i Esbo

Restaurang Vindängen

Öppet måndag-fredag kl. 8.00–14.00

Lunch serveras måndag - fredag kl. 11.30–13.30
Du hittar oss på Vindgränden 6 i Esbo

Svarta stolar och vita runda bord i Esbohusets matsal.

 Lunch meny 22-26.4.2024 

 

MÅNDAG
Broilerlår med currysås (G,L)
Grönsak-kikärtsgryta (G,L)
Blomkålssoppa (G,L)
Rabarber och jordgubbskräm (G,L)

TISDAG 
Köttfärslimpa (G,L)
Grönsaksbiff med tzatzikisås (G,L)
Löksoppa (G,L)
Bärkvark (G,L)

ONSDAG 
Siskonkorvssoppa (G,L)
Morotspurésoppa (G,L)
Kållåda (G,L)
Blåbärspaj (L)

TORSDAG 
Grisfilé i rosépeppar sås (G,L)
Fylld zucchini (G,L)
Broccolisoppa (G,L)
Nyponkräm (G,L)

FREDAG
Ugnsfisk (G,L)
Sparris- risotto (G,L)
Sparrissoppa (G,L)
Citronmousse (G,L)

 

 

 

 

Pris fr o m 1.1.2024

11,50 eur
Pris pensionärer: 10,50 euro

Lunchen inkluderar salladsbord, bröd, efterrätt, matdryck och kaffe eller te

Vi använder inhemskt kött; nöt, gris, broiler och kalkon

Viktigt att veta

Information angående allergener, ursprungsland samt övriga uppgifter på livsmedel fås på begäran av kökspersonalen

Kontakt

    • Karolin Ahlgren

      kökschef, Restaurang Vindängen

    • tfn:
      044 788 6012

    • Karolin är kökschef vid Vindängen i Folkhälsanhuset i Esbo.

      Visa mer
    • Kontakta