Espoo − Espoon Folkhälsan-talo

Ravintola Vindängen

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–14.00

Tarjoilemme lounasta maanantaista perjantaihin klo 11.30–13.30
Löydät meidät Espoosta osoitteesta Tuulikuja 6

Svarta stolar och vita runda bord i Esbohusets matsal.

Lounas lista 22-26.4.2024

 

MAANANTA
Broilerin koipireis, currykastike (G,L)
Kasvis-kikhernepata (G,L)
Kukkakaalikeitto (G,l)
Raparperi ja mansikkakiisseli (G,L)

TIISTAI
Lihamureke (G,L)
Kasvispihvi, tsatsikiikastike (G,L)
Sipulikeitto (G,L)
Marjarahka (G,L)

 KESKIVIIKKO
Siskonmakkarakeitto (G,L)
Kasvissosekeitto (G,L)
Kaalilaatikko (G,L)
Mustikkapiirakka (L)

TORSTAI
Porsaanfilee ja rosépippuri kastike (G,L)
Porkkana-halloumipihvi (G,L)
Sellerisosekeitto (G,L)
Ruusunmarjakiisseli (G,L)

PERJANTAI
Uunikala (G,L)
Parsarisotto (G,L)
Parsakeitto (G,L)
Sitruunamousse (G,L)

 

   

Hinta 1.1.2024

11,50 euro
Hinta eläkeläisille: 10,50 euro

Lounas sisältää salaattipöydän, leivän, jälkiruoka, ruokajuoman ja kahvin tai teen

Käytämme kotimaista lihaa; nautaa, sikaa, broileri ja kalkkuna

   

Tärkeää tietoa

Lisätietoa elintarvikkeiden allergeeneista ja alkuperämaasta sekä muuta tietoa niistä saat henkilökunnalta 

Yhteystiedot

    • Karolin Ahlgren

      keittiöpäällikkö

    • puh:
      044 788 6012

    • Ota yhteyttä