Tiukkoja haasteita Norrvallassa - Folkhälsan
12 syyskuuta 2017

Tiukkoja haasteita Norrvallassa

Tilaisuutesi on nyt koittanut, jos kaipaat todellisia haasteita: Valhalla Obstacle Race –esteratakilpailu kisataan 14.10. Norrvallassa.

Täällä sinä ja joukkueesi voitte muun muassa kiivetä ylös putkea pitkin, pinota heinäpaaleja, kiivetä ylös ramppia pitkin köyden avulla, ryömiä tukkien ali ja kiivetä niiden yli, heilautella itseänne eteenpäin käsivarsien varassa kuin apinat ilmassa, nostaa ylös ja kääntää ympäri suurta traktorinpyörää, kiivetä verkkoa pitkin ja kantaa puupölkkyä.

Kisassa on valittavissa useita eri sarjoja ja lähtöjä: kolme sarjaa junioreille sekä eliitti- ja haastelähdöt. Voit osallistua kilpailuun 1-4 jäsenen ryhmässä. Esteradan pituus on noin 2 kilometriä, ja radalla on 16 estettä.

Illalla kilpailun jälkeen kisajuhlassa esiintyvät hard rock –yhtyeet Mustasch, 1G3B ja Heavy Tiger. Elsan keittiö tarjoilee buffet-päivällisen, jonka voi varata edulliseen hintaan osallistumismaksun suorittamisen yhteydessä.

-Olemme saaneet jo hyvin positiivista palautetta meidän joukkue- ja viestikonsepteistamme, jotka ovat nyt uutuutena mukana estaratakilpailussa, sanoo urheilutuottaja Joakim Träskelin.

Lue lisää 14.10. pidettävästä Valhalla Obstackle Race –kilpailusta.