Folkhälsanin talo, Norrvalla

Norrvallan toimintakeskus Vöyrissä tarjoaa monia erilaisia kursseja ja kuntoutusta. Keskuksessa toimii myös hotelli, ravintola, urheiluinstituutti ja kansanopisto, ja tarjolla on tiloja konferenssien ja seminaarien järjestämiseen.

Norrvallan toimintakeskus sijaitsee maaseudulla luonnonkauniissa ympäristössä. Rauhallinen paikka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet nauttia puhtaasta raikkaasta ilmasta vaikkapa retkipolkuja samoamalla. Norrvalla tunnetaan terveyden ja urheilun keskuksena.

Kuntoutus

Norrvallassa tarjotaan monenlaista kuntoutusta.

Keskuksessa on hotellihuoneita 86 hengelle ja asuntola 50 hengelle. Lisäksi keskuksessa on uima-allas, lämminvesiallas, urheiluhalli, kuntosali, voimistelusaleja, ravintola, kokous- ja konferenssitiloja sekä 174 hengen auditorio.

Lisäksi keskuksessa on myös hoito- ja kylpyosasto.

Lisätietoja:

Konferenssi-, ravintola- ja hotellipalvelut

Vöyrin konferenssi-, hotelli- ja ravintolatoiminta tarjoaa mahdollisuuden ryhmille ja yksittäisille asiakkaille tarjottaviin kokonaisratkaisuihin. Tarjoamme rentoutusta, virkistystä ja hyvää ruokaa sekä huveja kaipaaville musiikkia ja tanssia.

Lisätietoja (ruotsiksi):

Koulutus

Folkhälsan Utbildning Ab tarjoaa erilaisia koulutuspalevluja Norrvallassa. Meillä voit saada liikunnan perustutkinnon tai hierojan ammattitutkinnon. Meillä on myös ruotsinkielinen personal trainer-koulutus. Järjestämme myös erilaisia viikonloppukursseja ja harjoitusleirejä.

Lue lisää: www.folkhalsan.fi/idrott.