Elsas kök, Norrvalla

Mitt bland åkrar och ängar, i campusets högborg, ståtar restaurangen Elsas Kök. Rågens rike, historiens vingslag, blandas med franska smaker. Restaurangen leds av kökschef Julien Hueber, MasterChef Sweden-finalist, tillsammans med en härlig och kunnig personal - Den österbottniska landsbygdens mattraditioner möter det franska köket! Elsas Kök erbjuder luncher varje dag, bruncher vissa söndagar, middagar - allt du kan tänkas behöva. Tveka inte att ta kontakt! Elsas Kök grundades 2015 under Folkhälsan Sport Ab.

Lunch, måndag-fredag kl. 11.00-13.30 9,90 € (barn 6 €)
Lunch, lördag-söndag kl. 11.00-14.00 9,90€ (barn  6 €)

Lunchbuffé 9,90,-

Välkomna till oss!

20.2-26.2.2017

Måndag
Pasta med maletköttsås
Sejfile med persiljesås
Blåbärskvarg

Tisdag
Skinkfrestelse
Nötköttsgryta med rödvin
Äppelpaj

Onsdag
Kycklinggryta med ris
Strömmingsflundra med potatismos
Jordgubbs-rabarberkräm

Torsdag
Ärtsoppa
Köttfärslimpa med örtmajonnäs
Pannkaka med sylt och grädde

Fredag
Örtmarinerad grisytterfile med skysås
Broccoli-blomkålsgratäng
Morotskaka